Esperi tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat.

Kuinka todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat meitä?

NPS on mittari, joka kuvaa asiakkaan tyytyväisyyttä saamaansa palveluun asteikolla -100 – +100. Suositteluun vaikuttavat muun muassa henkilökunnan ystävällisyys ja kodin ilmapiiri.

Tarpeiden mukainen palvelu ja asuminen.

Tarpeiden mukainen palvelu ja asuminen

Arki kodeissamme on kiireetöntä ja mutkatonta. Tarjoamme turvallisen kodin ja hyvää hoivaa. Asukkaan tarpeet ja toiveet ovat toimintamme keskiössä ja haluamme tarjota hänelle lämminhenkisen kodin, jossa hän viihtyy ja nauttii elämästä.

Meillä jokainen yksilö on ainutlaatuinen, oma persoonansa. Tarjoamme ratkaisuja useisiin erilaisiin elämäntilanteisiin, olipa henkilön tarve sitten ympärivuorokautiselle asumispalvelulle tai päivätoiminnalle.