Missä tapahtuu: Esperi Asumisyksikkö Varikko, Pori

16

maaliskuu

2020

Koronavirusohjeistus

Esperi on muokannut koronavirusta koskevaa toimintaohjeistustaan pohjautuen hallituksen, STM:n, ulkoministeriön ja THL:n päivitettyihin ohjeistuksiin ja suosituksiin sekä arvioimalla nykytilanteen riskejä henkilöstölleen ja asukkailleen.

Ohjeistuksen mukaan emme valitettavasti toistaiseksi ota vierailijoita yksikköömme. Lisäksi talon ulkoiset virikkeet ovat toistaiseksi tauolla. Emme myöskään ota vastaan lahjoitusvaatteita ja/tai -tavaroita. Yksikkömme henkilökunta sekä asukkaat on perehdytetty toimintaohjeistukseen.

Tiedotamme heti, kun yksikössämme voi taas vierailla.
Kiitos ymmärtäväisyydestä.
ohjeistus

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Asumisyksikkö Varikko, Pori

Vielä jaksaa kukkia
8.8.2020

Lauantai Varikolla

Aurinko paistaa ulkona ja saadaan vielä nauttia viimeisistä kesäpäivistä. Tänään on päivään kuulunut puuroryhmää, ruokaryhmää ja saunomista.
Leffaryhmä
3.8.2020

Sunnuntain leffaryhmä

Viikonloppu kului mukavasti Varikolla. Lauantaina teimme yhdessä lasagnea ja sunnuntaina katsoimme herkkujen kera leffaa.
Reposaari
21.7.2020

Kesäretki

Tänään käytiin porukalla kesäretkellä. Ulasoorin kautta, pikkutietä Pihlavaan, josta Kalloon. Sen jälkeen Reposaareen katsomaan linnakepuistoa ja aallonmurtajaa sekä syömään lounas ravintolaan. Reino-koiran ollessa matkassa mukana kävimme myös Yyterin koirarannalla. Sieltä ajoimme vielä Kaanaan läpi Tikkulan abc:lle kahville. Reissu oli oikein antoisa ja sai kaikille hyvän mielen. Lähtiessä oli sateista, mutta Reposaareen päästessä paistoi jo aurinko.
Sunnuntain puuhia
19.7.2020

Sunnuntaita

Tänään Varikolla oli töissä myös Onni, joka ihastutti seurallaan asukkaita ja ohjaajia. Mukava pieni ja suloinen rapsutettava kaveri kaikille. Päivään mahtui kävelylenkki, josta tarttui mukaan kukkia kaunistamaan yhteistä eteistä. Pidettiin myös elokuvaryhmä, jossa Onni-koira toimi tomerana ohjaajana omalla tuolillaan.