Esperi Hem Ingrid, Ingå

Esperi öppnar ett nytt hem för utvecklingsstörda i Ingå hösten 2019. Esperi Hem Ingrid erbjuder utvecklingsstörda och klienter inom handikappservice assisterat boende dygnet runt och stödboende. Ingrid är ett tryggt hem med varm stämning. Anhöriga och vänner är alltid välkomna på besök.

Meningsfull vardag

I Esperi Hem Ingrid får invånarna hjälp, stöd och handledning efter individuella behov och funktionsförmåga. Invånarna deltar i hemmets dagliga aktiviteter på ett mångsidigt sätt. De uppmuntras till självständighet och får stöd i beslutsfattande som gäller dem. På invånarmötena kommer invånarna med idéer till veckoprogrammet och planerar kommande evenemang tillsammans med handledarna.

Verksamheten utgår från en aktiv vardag som är fullspäckad med hobbyverksamhet. Vi bowlar och går på konserter tillsammans, och personliga hobbyer och intressen ingår också i programmet. På vardagar deltar invånarna i dag- och arbetsverksamhet samt i öppen arbetsverksamhet.

Ett tryggt hem

Invånarna har rymliga egna rum, toalett/badrum och trivsamma och färggrant inredda gemensamma utrymmen till sitt förfogande. På den trygga gården ordnar vi aktiviteter året runt. Den närliggande naturen möjliggör mångsidig motion och utfärder.

I boendeservicen ingår

  • handledning och stöd dygnet runt
  • näringsrika måltider
  • fungerande stödtjänster (klädvård, städning och trygghetstjänster)
  • mångsidig hobbyverksamhet
Pia Kajava

Hej, jag hjälper dig med allt som gäller servicen på Esperi Hem Ingrid. Välkommen att bekanta dig!

Pia Kajava
050 569 1945
pia.kajava@esperi.fi

Besöksadress: Betesvägen 3, 10210 Ingå