Esperi Vårdhem Lovisaviken, Lovisa

Esperi öppnar ett nytt vårdhem för åldringar och minnessjuka i Lovisa. Vårdhemmet har plats för 32 åldringar, som behöver vård och omsorg dygnet runt. Utöver långvarigt boende erbjuder vi också kortvarigt boende för till exempel under rehabiliteringstid och åldringar, vilkas anhörigvårdare är på semester.

Gemensam vardag

Yrkespersonal är specialiserad på vård och omsorg av åldringar. I vården tillämpar personalen ett rehabiliterande och engagerande arbetssätt. Målet är att invånaren så länge som möjligt kan bevara och uppehålla de krafter hen har kvar. Allsång, stolgymnastik och trevliga fester är något som både invånarna och skötarna tycker om.

Tryggt hem

Varje invånare har ett eget rymligt rum med tillgänglig toalett och dusch. De gemensamma utrymmena för måltider och samvaro är trivsamt inredda med tanke på åldringarnas behov och trygghet. På den vackra gården dricker vi ofta kaffe och njuter av sköna sommardagar. Vårdhemmet ligger på ett parkaktigt bostadsområde, nära kommunala tjänster. Hemmets trivsamma och lugna omgivning är ett idealiskt ställe att bo på.

I boendeservicen ingår

  • handledning och stöd dygnet runt
  • näringsrika och smakliga måltider
  • fungerande stödtjänster (klädvård, städning och trygghetstjänster)
  • mångsidig sysselsättning och hobbyverksamhet
     

Hej, jag hjälper dig med allt som gäller servicen på Esperi Vårdhem Lovisaviken. Välkommen att bekanta dig!

Britta Dölling-Hasu
046 920 5725
britta.dolling-hasu@esperi.fi

Besöksadress: Alvägen 2, 07940 Lovisa