Hoivakodit Espoo

Tarjoamme ikäihmisille hoivakotiasumiseen useita vaihtoehtoja, ja hoivakotipalveluita on saatavilla kolmessa viihtyisässä hoivakodissa. Tutustu hoivakoteihimme niiden omilla sivuilla:

Esperi on jo vuosia ollut Espoon kaupungin sopimuskumppani ja hoivakotimme ovat myös Espoon kaupungin ja ympäristökuntien ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelituottajia. Lue lisää palvelusetelistä täältä.

Palvelut Espoon hoivakodeissa

Ympärivuorokautinen palveluasuminen (tehostettu palveluasuminen) on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistihäiriöisille ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua ympäri vuorokauden. Osassa hoivakodeissamme voi asua myös tilapäisesti, jolloin asumisen kesto arvioidaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilapäinen asuminen hoivakodissa on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Lue lisää tilapäisestä asumisesta täältä.

Esperiltä löytyy useampia yksityisiä hoivakoteja muualtakin pääkaupunkiseudulta, Helsingistä ja Vantaalta.

Isoäitini vastusti pitkään ajatusta kotoaan pois muuttamisesta. Kuitenkin liikuntakyvyn heikennyttyä ja muistiongelmien alettua hänen elämisensä kotona ei enää tuntunut hänestä hyvältä. ”Kyllä tää on tylsää täällä kököttäminen”, hän sanoi usein kun kävin vierailemassa. Lopulta hän ei enää pärjännyt kotonaan ja alkoi pitkä pohdinta. Kun kaupunki näytti vihreää valoa muutolle, päätös syntyi. Isoäitini piristyi huomattavasti, kun sai seuraa ja vakituiset hoitohenkilöt pitämään hänestä huolta. Tuntuu siltä, kuin hänen muistikykynsäkin olisi taas palautunut hieman, kun ei tarvitse yksin olla!
Matti 35
Espoo
Lue kokemus Katso lisää kokemuksia
Esperi ikäihmiset kohtaaminen