Esperi Hoivakoti Niva

“Turvallista ja kodinomaista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi on avannut Rovaniemelle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin huhtikuussa 2017. Esperi Hoitokoti Nivassa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Asunnot ovat kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstö. Kokeneet hoitoalan ammattilaiset ovat erikoistuneet ikäihmisten hoitotyöhön. Toiminta perustuu kuntouttavaan työotteeseen. Palveluiden tavoitteena on ylläpitää ja mahdollisuuksien mukaan kehittää asukkaan toimintakykyä.  Yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat mielekkään arjen.

Viihtyisä koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä piha-alue. Turvallisella piha-alueella ulkoillaan ja nautitaan yhteisistä hetkistä. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Uusi hoivakoti luonnon keskellä ja vehreässä ympäristössä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta
Hoivakoti Niva on Rovaniemen kaupungin puitesopimuskumppani tehostetussa palveluasumisessa ja hakeutumassa alueen palvelusetelituottajaksi.
Rovaniemen kaupungin sopimushinnat ovat:
Vuokra 20,04 €/vrk
Ateriat 15,99 €/vrk
Hoivapalvelu 107,65 €/vrk
Yhteensä 143,68 €/vrk

Yksikönpäällikkö
Pirjo Vaara
050 434 8853
pirjo.vaara@esperi.fi

Hoitajat
050 351 4089
050 351 4087

Kuulumisia

Selaa uutisia