Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama

“Kodinomaista asumista kauniissa ympäristössä!”

Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua vanhuksille ja muistisairaille henkilöille. Hoivakoti Vihdin Valkamassa ikäihminen saa laadukasta hoitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakodissa on yhteensä 21-asukaspaikkaa. Vihdin Valkama on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Osaksi Esperi-konsernia hoivakoti liittyi tammikuussa 2016.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodin henkilökunta koostuu koulutetuista hoitotyön ammattilaisista, jotka toimivat aina asiakkaan ehdoilla ja kuntouttavan hoitotyön otteella. Henkilökunta on erikoistunut ikäihmisten ja muistisairaiden henkilöiden hoitoon. Kuntouttavan työotteen rinnalla yhdessäolo ja viriketoiminta ovat tärkeä osa hoivakodin arkea. Arjen askareita tehdään yhdessä, ulkoillaan, ja vietetään juhlia. Tavoitteena on säilyttää asukkaan jäljellä olevat voimavarat ja toimintakyky mahdollisimman pitkään.

Turvallinen koti

Hoivakoti sijaitsee Vihdin kirkonkylässä, idyllisessä ja kauniissa ympäristössä. Hoivakodin tilat on täysin remontoitu ja remontissa on huomioitu erityisesti ikäihmisten tarpeet. Asukkailla on käytössään tilavien huoneiden lisäksi kodinomaiset ja viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Tuija Raita
046 920 5857
tuija.raita@esperi.fi

Hoitajat
040 511 4085

Kuulumisia