Esperi Hoivakoti Rantakaisla

“Päiväkahvihetki kokoaa väen yhteen ja silloin nautitaan oman keittiön leivonnaisia!”

Esperi Hoivakoti Rantakaisla tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Alajärvellä. Rantakaislassa on koti yhteensä 15 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella Rantakaisla tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle. Rantakaisla on perustettu vuonna 2008 ja osaksi Esperi-konsernia se liittyi tammikuussa 2017.

Turvallinen arki

Hoivakoti Rantakaislassa toiminnan tavoitteina ovat yksilöllisyys, voimavaralähtöisyys, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja kokonaisvaltainen asukkaan tarpeiden huomiointi. Kodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö, joka on asukkaiden apuna kellon ympäri.  

Asukkaat otetaan mukaan kodin yhteisiin askareisiin, mikä ylläpitää toimintakykyä ja vireystilaa. Kodissa säännöllisesti pidettävät muistelutuokiot, yhteislauluhetket ja tuolijumppatovit ovat asukkaiden mieleen.

Kodissa on oma keittiö, jossa valmistuu maittava kotiruoka. Kodissa juhlitaan merkkipäivät ja leivotaan yhdessä.

Viihtyisä koti

Hoivakoti Rantakaisla tarjoaa viihtyisän ja turvallisen kodin. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas voi sisustaa omilla tärkeillä ja tutuilla tavaroillaan. Kodin yhteistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Sauna lämpiää useana päivänä viikossa. Hoivakoti Rantakaisla sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, Lehtimäen kylässä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

 Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Ulla-Riitta Latvala
050 350 8325
ulla-riitta.latvala@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

Hoitajat
0400 689 273