Esperi Hoivakoti Puuvilla

“Turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Hoivakoti Puuvillassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakodit sijaitsevat Vanhan Kutomon upeassa tehdasmiljöössä, Forssan sydämessä.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon sekä harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja harrastustoiminta kuten erilaiset harrastusryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat lämminhenkisen arjen ja ovat niin asukkaiden kuin hoitajienkin mieleen.  

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma avara huone, esteetön wc-/kylpyhuone, viihtyisät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunaosasto. Saunaa lämmitetään usein ja asukkaat pääsevät rentoutumaan. Upeat uudet tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Hoivakoti Puuvillan viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet asumiselle.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Kirsi Tuomola
050 505 0111
kirsi.tuomola@esperi.fi

Hoitajat
050 338 7934
050 338 7948
050 363 8779
050 370 5743 

Aluepäällikkö
Anita Kuokkanen
0400 241 894
anita.kuokkanen@esperi.fi 

Kuulumisia

Selaa uutisia