Esperi Hoivakoti Vehkahovi

“Viihtyisä, moderni hoivakoti Haminassa!”

Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille. Hoivakoti Vehkahovissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lisäksi Vehkahovi tarjoaa kevythoivaa erillisessä 15-paikkaisessa yksikössä. Kevythoiva on turvallista ja yhteisöllistä asumista, joka on tarkoitettu vain vähän arkiaskareissa tukea tarvitseville ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen.

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee kauniissa ympäristössä, meren läheisyydessä, Haminan Poitsilan kaupunginosassa. Vehkahovissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, viihtyisät yhteistilat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta. Hoivakoti Vehkahovin välittömästä läheisyydestä löytyvät peruspalvelut sekä hyvät liikuntamahdollisuudet.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Kevythoivan palvelupakettiin kuuluvat henkilökunnan läsnäolo arkipäivisin, päivittäinen lounas, turvapuhelinpalvelu 24/7 sekä mahdollisuus osallistua yhteiseen viriketoimintaan.

Kodin ruokalistaan voitte tutustua tästä.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Katja Laakkonen
050 302 9941
katja.laakkonen@esperi.fi

Hoitajat
Metsäpirtti 050 401 4166
Sammalmetsä 050 526 8554
Kuusikoto 050 525 7364

Tiiminvetäjät / sairaanhoitajat
Tanja Korpi 046 920 2123
Ulla Anttila 046 920 2534

Kuulumisia

Selaa uutisia