Esperi Hoivakoti Ilkka

“Turvallista ja kodinomaista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi Hoivakoti Ilkassa on 31 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakoti on valmistunut v. 2016.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Hoivakoti Ilkassa on muistelunurkkaus, joka on sisustettu vanhoilla esineillä ja huonekaluilla. Nurkkaus on oiva paikka muistelutuokioille.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Lisäksi asukkaiden käytössä on avarat ruokailu- ja oleskelutilat, saunaosasto ja turvallinen piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Hoivakoti Ilkka sijaitsee viihtyisällä omakotitaloalueella Ilmajoella.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Maarit Laitala
050 411 4834
maarit.laitala@esperi.fi

Hoitajat
050 343 1487
050 343 9516  

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

 

Kuulumisia

Selaa uutisia