Esperi Hoivakoti Jaatilanranta

“Turvallista ja yksilöllistä asumispalvelua Jämsän keskustan läheisyydessä!”

Esperi on avannut Jämsään uuden hoivakodin ikäihmisille alkuvuonna 2016. Hoivakoti Jaatilanrannassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Lämminhenkinen arki

Jaatilanrannassa toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, viihtyisät yhteistilat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Asukkaiden käytössä on myös hoivakodin turvallinen piha-alue, jossa etenkin kesäisin puuhaillaan kaikenlaista mukavaa yhteisvoimin. Hoivakoti sijaitsee keskustan tuntumassa, kaikkien palveluiden lähellä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Nora Ruokostenpohja
050 407 9306
nora.ruokostenpohja@esperi.fi 

Tiiminvetäjä
Tiina Nieminen
050 303 5248
tiina.nieminen@esperi.fi 

Hoitajat
050 441 3275
050 565 0766

Kuulumisia