Esperi Hoivakoti Marjaranta

“Turvallinen koti ja hyvää hoivaa Karstulassa!”

Esperi Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille Karstulassa. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, jotka tarjoavat kodin 39 ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle, omaishoitajan loman tai putkiremontin ajaksi. Marjaranta on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi kesäkuussa 2016.

Lämminhenkinen arki

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta järjestää asukkaille päivittäin monipuolista toimintaa sekä hoivakodissa että vehreässä pihapiirissä ja lähiympäristössä. Hetket pitävät sisällään muun muassa puutarhanhoitoa, lauluhetkiä, leipomista ja muisteluryhmiä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan! Kodilla käy myös ystäväkoiria, ihastuttamassa asukkaita.

Hoivakoti Marjarannassa on oma keittiö, jossa valmistetaan päivittäin maukasta kotiruokaa ja leivonnaisia kahvihetkien iloksi. 

Turvallinen koti

Asukkailla on käytössään tilavat huoneet, wc- ja pesutilat sekä yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Viihtyisissä yhteistiloissa vietetään juhlia, liikuntatuokioita sekä muita yhteisiä hetkiä. Kodilla on oma terassi sekä turvallinen piha-alue ja puutarha. Kesäisin päiväkahvit juodaan usein ulkosalla nauttien kauniista puutarhasta ja luonnosta. Hoivakoti Marjaranta sijaitsee rauhallisella asuinalueella, Mustalammen rannalla.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Henna-Mari Pekkanen
040 507 7003
henna-mari.pekkanen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi

Hoitajat
Sairaanhoitaja Merja Naukkarinen 040 164 7449
Marjaranta 050 439 1790
Marjametsä 040 674 8003
Marjakoti 040 185 0432

Kuulumisia