Esperi Hoivakoti Tervarinne

“Turvallista ja kodinomaista asumista uudessa yksikössä.”

Esperi on avannut Kemiin asumispalveluyksikkö Esperi Hoivakoti Tervarinteen vuonna 2015. Yksikössä on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.  Yksikkö sijaitsee rauhallisella paikalla Kemin keskustan läheisyydessä, Tervaharjun kaupunginosassa.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Läheiset ovat aina tervetulleita!

Turvallinen koti

Esperi Hoivakoti Tervarinteessä jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja invamitoitettu wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Lisäksi asukkaat voivat ulkoilla kauniilla piha-alueella ja usein tehdään kävelyretkiä myös lähimaastoon. 

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.
Lue lisää Oulun palvelusetelistä täältä.
Lue lisää Kemin palvelusetelistä täältä.

Yksikönpäällikkö
Anja Korpela
046 922 2441
anja.korpela@esperi.fi

Hoitajat
Tervarinne 1: 050 554 3602
Tervarinne 2: 050 408 4956

Kuulumisia

Selaa uutisia