Esperi Hoivakoti Hirvelä

“Rauhallinen ja turvallinen ympäristö ikäihmisille.”

Esperi Hoivakoti Hirvelä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Asukkaina on ikäihmisiä, joilla on esimerkiksi dementoiva sairaus, muistihäiriöitä tai psyykkisiä ongelmia. Hoivakoti Hirvelä tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen asuinympäristön maaseudulla. Hoivakodissa on yhteensä 18 asukaspaikkaa. Hirvelä tarjoaa mahdollisuuden myös lyhytaikaisen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi omaishoitajien lomien ajaksi. Hoivakoti Hirvelä aloitti toimintansa vuonna 2006, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi joulukuussa 2015.

Turvallinen arki

Palvelun lähtökohtana on parantaa ja turvata asukkaan elämänlaatu ja hyvinvointi kuntouttavan hoiva- ja hoitotyön keinoin, asukkaan voimavarat huomioiden. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Viihtyisä koti

Hoivakoti Hirvelän ympäristö on rauhallinen ja turvallinen. Asukkaiden käytössä on valoisat huoneet ja avarat yhteistilat. Yhteisissä tiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Hoivakotia ympäröi oma iso, viihtyisä puutarha, joka mahdollistaa ulkoilun ympäri vuoden.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Katja Marttinen
katja.marttinen@esperi.fi
050 564 8703

Hoitajat
044 599 5130

Kuulumisia