Esperi Hoivakoti Lauttalampi

“Turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi on avannut Kuusamoon uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin kesällä 2016. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstö. Kokeneet hoitoalan ammattilaiset ovat erikoistuneet ikäihmisten hoitotyöhön. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Palveluiden tavoitteena on ylläpitää ja mahdollisuuksien mukaan kehittää asukkaan toimintakykyä. 

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Lauttalammessa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta. Kodinomaisuus ja turvallisuus määrittelevät tila- ja sisustusratkaisuja.  Hoivakoti Lauttalampi sijaitsee luonnon keskellä, kauniissa ympäristössä. Ikkunoista aukeaa silmiä hivelevän upea järvinäkymä. 

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla itse maksaen tai kunnan palvelusetelillä. Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoa palvelutarpeen arvioinnista ja asukkaaksi hakeutumisesta antaa vanhustyön sosiaalityöntekijä Jari Posio, 040 750 2491, jari.posio@kuusamo.fi.

Yksikönpäällikkö
Paula Tuovila
050 342 4268
paula.tuovila@esperi.fi

Hoitajat
050 346 7954

Kuulumisia

Selaa uutisia