Esperi Hoivakoti Saarni

“Asumispalvelua kauniissa ympäristössä ja avarissa tiloissa!”

Esperi Hoivakoti Saarni tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti sijaitsee Lammin Iso-Evon entisessä koulukiinteistössä Petäjistön tilalla. Hoivakodissa on 16 asukaspaikkaa. Saarnikoti aloitti toimintansa vuonna 2012, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan.Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vanhustyön ammattilaisia. Asukkaat saavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa.

Turvallinen koti

Päärakennuksen tilat ovat avarat, valoisat ja viihtyisät. Asukkailla on käytössään tilavat huoneet, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tavaroillaan. Yhdessä tasossa olevat tilat ja pihat luovat hyvät olosuhteet liikkumiselle myös apuvälineiden kanssa. Asukkailla on avarat oleskelutilat, joihin valoa tulvii isoista ikkunoista sisään koko päivän. Samalla luonnon ihmeet ja vuodenajan vaihtelut näkyvät joka päivä. Asukkaiden käytössä on myös turvalliset saunatilat. Saarnikoti sijaitsee maalaismaisemissa peltojen rajoittamassa kylämaisemassa aurinkoisessa rinteessä Iso-Evonraitilla.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Riina Rantanen
046 921 4561
riina.rantanen@esperi.fi

Hoitajat
045 773 11890

Kaikki Esperin hoivakodit Hämeenlinnassa

Kuulumisia