Esperi Hoivakoti Syysviiru

“Läsnäoloa, yhdessäoloa ja turvallista asumista!”

Esperi Hoivakoti Syysviiru tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Lohjan Sammatissa. Kodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella Syysviiru tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumis- ja kuntoutuspalveluita lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arkeen. Hoivakoti on aloittanut toimintansa v. 2011, osaksi Esperi-konsernia Syysviiru liittyi tammikuussa 2017.

Turvallinen arki

Asukkaille luodaan mielekäs arki, johon kuuluu yhdessäoloa sekä monipuolista toimintaa. Päiviä värittävät luovat hetket taiteen, luonnon tai kulttuurin parissa. Käsin tekeminen, luovuus ja muotoilu ovat mielelle hyväksi. Viikko-ohjelman sisältö vaihtelee päivittäin ja koostuu ohjatuista virike-, keskustelu- toiminta- ja liikuntaryhmistä. Ohjelmaan voi sisältyä myös kulttuuritapahtumia, retkiä tai esityksiä.

Toiminnan pääpaino on läsnäolossa ja kuuntelussa. Jokainen ihminen on ainutkertainen ja ainutlaatuinen. Terveydenhuollon ammattihenkilöstö vastaa laadukkaasta hoitotyöstä ympärivuorokautisesti. 

Viihtyisä koti

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jossa on wc- ja suihkutilat. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa omilla tärkeillä ja tutuilla tavaroillaan. Valoisissa huoneissa on isot ikkunat, joista aukeaa näkymä ympäröivään maalaismaisemaan. Kodin yhteistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Tilava ja elämyksellinen saunaosasto tarjoaa vuorostaan mahdollisuuden mielen ja kehon virkistäytymiseen. Hoivakotia ympäröi viihtyisä piha-alue, missä ulkoillaan ympäri vuoden. 

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Kirsi Rusila
050 540 3342
kirsi.rusila@esperi.fi

Hoitajat
044 416 1231 (1. krs)
044 416 1230 (2. krs)
044 416 1232 (3. krs)

Kuulumisia