Esperi Hoivakoti Rautuhovi

“Kodinomaista ja turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi avaa Mäntyharjulle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Esperi Hoivakoti Rautuhovi valmistuu keväällä 2017. Hoivakoti tarjoaa kodin yhteensä 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikääntyneelle. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita tuetaan ja kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, jumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin hoitajienkin mieleen. 

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Avaralla piha-alueella kahvitellaan ja nautitaan kauniista päivistä. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Hoivakoti sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Mäntyharjun keskustan läheisyydessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme hoivakodin rakennusprosessista lisää hankkeen edetessä. Ennen hoivakodin avautumista järjestämme mahdollisuuden tutustua Hoivakoti Rautuhoviin avoimien ovien merkeissä.

Lisätietoa ja yksityisnäytöt:

Yksikönpäällikkö
Tuija Rauvola-Karjalainen
050 577 2004
tuija.rauvola-karjalainen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi

Aluepäällikkö
Pia Hyttinen
0440 292 072
pia.hyttinen@esperi.fi

Kuulumisia