Esperi Hoivakoti Paatela

“Turvallista asumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

Esperi Hoivakoti Paatela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Muuramessa. Hoivakoti Paatela tarjoaa turvallisen kodin, jossa arki on yhteisöllistä ja kiireetöntä. Kodissa on yhteensä 29 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi. Osaksi Esperi-konsernia Hoivakoti Paatela liittyi marraskuussa 2016.

Turvallinen arki

Hoivakoti Paatelassa tärkeintä on hoidon laatu ja asukkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö, joka on asukkaiden apuna kellon ympäri.  

Hoivakoti Paatelassa syödään maukasta kotiruokaa, nautitaan kauniista ympäristöstä ja ulkoillaan asukkaiden kanssa. Asukkaat otetaan mukaan kodin yhteisiin askareisiin, mikä ylläpitää toimintakykyä ja vireystilaa. Kodissa säännöllisesti pidettävät muistelutuokiot, yhteislauluhetket ja tuolijumppatovit ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.  

Viihtyisä koti

Hoivakoti Paatela on viihtyisä ja esteetön koti, joka on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Jokaisella asukkaalla on oma avara huone, jossa on wc- ja suihkutilat. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa omilla tärkeillä ja tutuilla tavaroillaan. Kodin yhteistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Hoivakoti Paatela sijaitsee Kinkomaan rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä, Päijänteen rantamaisemassa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Katri Oksanen
045 775 07741
katri.oksanen@esperi.fi

Kuulumisia