Esperi Hoivakoti Teppola

“Kodikasta asumista modernissa hoivakodissa!”

Esperi on avannut Oulunsaloon uuden ikäihmisten hoivakodin kesällä 2016. Esperi Hoivakoti Teppola tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Teppola tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua.  Kempeleen Teppolakoti asukkaineen on muuttanut uuteen Teppolaan. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 45 ikäihmiselle. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2008.

Lämminhenkinen arki

Teppolassa toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin ja yhteiseen tekemiseen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät ja yhteiset juhlat tekevät arjesta mielekkään. Omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita. Omaisille järjestetään myös omaisten iltoja sekä heidät kutsutaan joulu- ja kesäjuhliin. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon koulutettu ja erikoistunut henkilöstö.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, avarat yhteistilat tarjoavat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Piha-alueella nautitaan kauniista päivistä sekä vietetään yhteisiä hetkiä. Hoivakoti on sisustettu kodinomaiseksi ja suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Tiina Marttila
044 522 1164
tiina.marttila@esperi.fi

Hoitajat
044 522 1145

050 3074162

044 522 1166


Kuulumisia