Esperi Hoivakoti Kontiola

“Kauniilla ja turvallisella piha-alueella on mukava ulkoilla!”

Esperi Hoivakoti Kontiola tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua ikäihmisille ja muistisairaille Pieksämäellä rauhallisella alueella Kontiopuiston kaupunginosassa. Hoivakoti Kontiolassa asuu 16 asukasta kahdessa eri kerroksessa sijaitsevissa ryhmäkodeissa. Hoivakoti Kontiola on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Yhdessä tehdään arjen askareita, vietetään juhlia, jumpataan ja vietetään muita mukavia hetkiä. Kontiola tarjoaa asukkaille kodinomaisuutta, yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä sekä omanlaisen elämän toteutumista. Toimintaperiaatteena on kunnioittaa asukkaiden itsemääräämisoikeutta, tukea heidän toimintakykyään ja pitää yllä avoimet vuorovaikutussuhteet asukkaiden omaisiin ja läheisiin.

Viihtyisä koti

Kaikilla asukkailla on omalla kylpyhuoneella varustettu huone, jonka asukkaat voivat itse kalustaa omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Hoivakoti Kontiolan kiinteistössä on hissi ja kulunvalvonta-, hälytys- ja paloturvallisuusjärjestelmät ja kaikissa tiloissa on huomioitu esteetön liikkuminen. Lisäksi hoivakodin käytössä on kiinteistön yhteiset pyykkihuolto- ja saunatilat. Molemmissa kerroksissa asukkaiden yhteisessä käytössä on keittiö ja ruokasali/oleskelutila. Kodilla on kaunis piha-alue, jossa vietetään paljon aikaa yhdessä. Koti sijaitsee Kontiopuiston alueella, liikuntahallin ja leikkipuiston naapurissa. Kontiopuiston keskustaan matkaa on vain vajaa kilometri ja Kontiolan ohi kulkee linja-auto.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Marjut Ilmoniemi
050 461 7452
marjut.ilmoniemi@esperi.fi

Tiiminvetäjä
Vilma Jääskeläinen 050 389 1106

Hoitajat
alakerta 040 169 4444
yläkerta 040 589 4444

Kuulumisia