Esperi Hoivakoti Riihelä

“Kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmiselle!”

Esperi Hoivakoti Riihelä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Pöytyällä. Hoivakoti Riihelässä on yhteensä 38 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa asumispalvelua lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. Viihtyisä ympäristö ja uudet esteettömät tilat mahdollistavat turvallisen arjen. Hoivakoti Riihelä on toiminut vuodesta 2013 lähtien. Riihelä liittyi osaksi Esperi- konsernia alkuvuodesta 2015. 

Lämminhenkinen arki

Hoivakoti Riihelän toiminta-ajatuksena on tarjota kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmisille. Tavoitteena on tyytyväinen ja onnellinen vanhuus. Päämääränä on parantaa asukkaiden elämänlaatua sekä ylläpitää ja kehittää asukkaiden toimintakykyä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, jonka johdolla yksilöllistä palvelu- ja hoitosuunnitelmaa toteutetaan. 

Hoivakoti Riihelässä toteutetaan kuntouttavaa työotetta. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan hoivakodin arkiaskareisiin. Päivittäin asukkaille järjestetään omatoimisuutta tukevaa sekä mielekästä virkistystoimintaa. Virkistystoiminta voi olla korttien askartelua, sukkien kutomista tai muuta mielenkiintoista puuhaa. Kuntouttavaa työotetta harjoitetaan muun muassa yhteisten leivonta-, askartelu-, puutarhanhoito- sekä jumppahetkien parissa.

Turvallinen koti

Hoivakoti Riihelän avarat ja esteettömät tilat valmistuivat vuoden 2013 alussa. Riihelän laajennus otettiin käyttöön loppuvuodesta 2015. Jokaisen asukkaan käytössä on tilava huone, kylpyhuone, viihtyisät yhteistilat sekä saunaosasto. Hoivakodin sydän on tupakeittiö, jonka ympärillä asuinhuoneet sijaitsevat. Hoivakodin isolla piha-alueella ja puutarhassa on turvallista ulkoilla.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Veteraanit voivat hakea palveluun valtionkonttorin maksusitoumusta.

Yksikönpäällikkö
Ulla-Riitta Arvola
050 341 6939
ulla-riitta.arvola@esperi.fi

Ryhmäkoti Kuusela

sairaanhoitaja: 044 974 8511

hoitajat: 044 765 1080 


Ryhmäkoti Koivula

sairaanhoitaja: 040 046 1261

hoitajat: 040 045 9596

Kuulumisia

Selaa uutisia