Esperi Hoivakoti Tiilipuisto

“Virikkeellistä asumista modernissa hoivakodissa!”

Esperi Hoivakoti Tiilipuisto on syksyllä 2015 Saloon valmistunut ikääntyneiden hoivakoti. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Lämminhenkinen arki

Tillipuistossa työskentelee ammattitaitoinen ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoivakodissa toiminnan perustana on kuntouttava ja osallistava työote. Asukkaita kannustetaan osallistumaan yhdessäoloon, viriketoimintaan sekä arjen askareisiin omien voimavarojensa mukaisesti. Yhteinen tekeminen, erilaiset juhlat ja vierailijat luovat lämminhenkisen ja mielekkään arjen.

Turvallinen koti

Hoivakoti Tiilipuistossa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Rakennussuunnittelua ovat vahvasti ohjanneet toiminnallisuuden sekä asumisviihtyvyyden kriteerit, ja lopputuloksessa yhdistyy usean alan toimijan vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus.Tiilipuisto sijaitsee kauniilla omakotitaloalueella, Salon keskustan tuntumassa Ollikkalassa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Susanna Korte
050 344 0841
susanna.korte@esperi.fi

Hoitajat
050 468 2667

Tiiminvetäjä
050 578 0436

Kuulumisia