Esperi Hoivakoti Teponkartano

“Turvallista ja lämminhenkistä asumista ikääntyneille!”

Esperi Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille Seinäjoelle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Teponkartanossa asukkaista huolehtii ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta. Toiminnan lähtökohtana on kuntouttava ja osallistava työote. Asukkaita tuetaan kaikeessa tekemisessä ja kannustetaan osallistumaan yhdessäoloon ja arjen askareisiin. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Omaisten kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä ja he ovatkin aina tervetulleita Teponkartanoon!

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone, yhteiset avarat ruokailu- ja oleskelutilat, turvallinen piha-alue sekä saunaosasto. Yhteiset tilat ovat viihtyisät ja ne on suunniteltu ikäihmiset tarpeet silmälläpitäen. Hoivakoti Teponkartano sijaitsee kauniilla ja rauhallisella alueella, Autionkosken läheisyydessä, entisessä Nurmon kunnassa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Pauliina Murtoniemi
050 314 0542
pauliina.murtoniemi@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

Hoitajat
050 307 0468
050 560 3271 

Kuulumisia