Esperi Hoivakoti Kellokas

“Uusi ja kaunis koti ikäihmisille valmistuu Sodankylään!”

Esperi avaa Sodankylään Aisakellontielle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Uusi Esperi Hoivakoti Kellokas valmistuu lokakuussa 2017. Kellokas tarjoaa kodin 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle sekä omaishoitajan loman tai putkiremontin ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Asukkaat otetaan mukaan kaikkiin kodin askareisiin, heidän toimintakykynsä ja päivän vireystilan huomioiden. Osallistamisen tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Kodissa säännöllisesti pidettävät muistelutuokiot, yhteislauluhetket ja tuolijumppaverryttelyt ovat asukkaiden mieleen. Juhlapäiviä ja pyöreitä vuosia juhlistetaan aina yhdessä koko väen kesken.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Kauniilla piha-alueella nautitaan päivistä ja pidetään kahvihetkiä. Esteettömät tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja asukkaiden omatoimisuuden tukemista silmälläpitäen. Hoivakoti sijaitsee vehreässä ympäristössä, lähipalveluiden äärellä.

Asumispalveluun kuuluvat:

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme lisää hankkeesta rakennusprosessin edetessä. Hoivakodin valmistuttua järjestämme mahdollisuuden tutustua kotiin avoimien ovien merkeissä.

Myyntipäällikkö
Miia Heikkinen
050 433 3578
miia.heikkinen@esperi.fi