Esperi Hoivakoti Haapahovi

“Uusi turvallinen ja kaunis koti ikäihmisille valmistuu Viitasaareen!”

Esperi avaa Viitasaareen uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Uusi Esperi Hoivakoti Haapahovi valmistuu syksyllä 2017. Hoivakoti Haapahovi tarjoaa kodin 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle sekä omaishoitajan loman tai putkiremontin ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Asukkaat otetaan mukaan askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioiden. Osallistamisen tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Haapahovissa säännöllisesti pidettävät muistelutuokiot, yhteislauluhetket ja tuolijumppatunnit ovat niin asukkaiden kuin myös henkilökunnan mieleen. Merkkipäiviä, juhlapyhiä ja vuodenaikoja juhlistetaan aina yhdessä, monipuolisen ohjelman ja hyvän ruoan merkeissä.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Kauniilla piha-alueella nautitaan päivistä ja pidetään kahvihetkiä. Esteettömät tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja asukkaiden omatoimisuuden tukemista silmälläpitäen. Hoivakoti sijaitsee vehreässä Haapasaaressa, terveyskeskuksen ja kirkon vieressä.

Asumispalveluun kuuluvat:

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme lisää hankkeesta rakennusprosessin edetessä. Hoivakodin valmistuttua järjestämme mahdollisuuden tutustua kotiin avoimien ovien merkeissä.

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi