Esperi Hoivakoti Suvanto

“Moderni, uusi hoivakoti Ylivieskassa!”

Esperi Hoivakoti Suvanto on uusi vuonna 2016 toimintansa aloittanut hoivakoti Ylivieskassa. Suvannossa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. 

Lämminhenkinen arki

Hoitotyötä ohjaa kuntouttava ja osallistava työote. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja kehitetään. Viriketoimintaa, yhdessäoloa ja ulkoilua järjestetään päivittäin. Välillä vietetään juhlia ja tehdään retkiä pidemmälle. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon sekä ohjaukseen erikoistunut henkilökunta.  Monipuolinen tekeminen ja lämminhenkinen hoiva luovat asukkaille mielekkään arjen.

Turvallinen koti

Hoivakoti Suvanto sijaitsee Hamarinkosken varrella, Ylivieskan keskustan tuntumassa. Hoivakodissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet saa halutessaan sisustaa mieleisekseen omissa tavaroilla ja muistoesineillä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Merja Saari
050 302 4081
merja.saari@esperi.fi

Hoitajat
050 303 2577

Kuulumisia

Selaa uutisia