Esperi Hoivakoti Pukkimäki

“Turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi avasi Äänekoskelle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin maaliskuussa 2017. Esperi Hoivakoti Pukkimäki tarjoaa kodin 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen ajaksi. Räätälöimme yksilöllisiä palvelupaketteja tilapäiseen hoivan tarpeeseen!

Turvallinen arki

Hoivakoti Pukkimäessä työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa.

Viihtyisä koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Hoivakodissa on tunnelmallinen sisustustakka sekä piano. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella ja terassilla nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti sijaitsee Pukkimäen alueella, terveyskeskuksen ja muiden palveluiden läheisyydessä. Läheltä löytyy myös Kuhnamonrannan ulkoilureitit ja senioripuisto

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Tiina Soikkeli
050 591 6114
tiina.soikkeli@esperi.fi 

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi

Kuulumisia