Esperi Hoivakoti Jänismäki

“Vieraat ovat aina tervetulleita!”

Esperi Hoivakoti Jänismäki tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä sekä kodinomaisessa ympäristössä Espoossa. Jänismäessä on yhteensä 32 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Hoivakoti on toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Lämminhenkinen arki

Kuntouttavat palvelut ja kuntouttava työote ovat Jänismäen toiminnan kivijalka. Kuntouttavilla palveluilla tarkoitetaan toimintaa, jolla parannetaan ja ylläpidetään asukkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua hoivakodissa mahdollisimman pitkään.  Asukkaille järjestetään päivittäin ohjattua mielekästä yhteistä toimintaa, ja asukkailla on mahdollisuus myös ulkoiluun.  

Jänismäessä asukkaat saavat lämminhenkistä hoivaa ja huolenpitoa, ja heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon. Yhteistyötä tehdään asukkaiden läheisten kanssa ja kuunnellaan heitä asiakkaan hoivan ja hoidon suunnittelussa. Jänismäessä ei ole erillisiä vierailuaikoja, vaan vieraat ovat tervetulleita omien aikataulujensa mukaisesti.

Turvallinen koti

Esperi Hoivakoti Jänismäki sijaitsee rauhallisella asuinalueella Espoon Ingaksessa, Kauniaisten kupeessa. Modernin hoivakodin sisustuksessa on kiinnitetty erityisesti huomiota kodinomaisuuteen, turvallisuuteen ja asukkaiden viihtyvyyteen. Kirkkaat värit luovat virkistävän ja piristävän tunnelman. Omat huoneet ja pesutilat takaavat asukkaille yksityisyyden ja rauhallisen levon. Yhteisissä tiloissa puolestaan nautitaan seurasta sekä yhteisöllisyydestä. Jänismäen piha-alueen ympäri kiertää kuntopolku, jossa on mielekästä ulkoilla, ja pihassa on viehättävä huvimaja.

Osaava henkilöstö

Jänismäen henkilökunta koostuu hoitoalan ammattilaisista. Lisäksi hoivakodissa työskentelee sovitusti terveys- ja sosiaalialan opiskelijoita. Espoon kaupunki on järjestänyt Jänismäen lääkäripalvelut. Lääkäri käy säännöllisesti hoivakodissa ja on päivisin tavoitettavissa puhelimitse. Jänismäessä käy säännöllisesti myös fysioterapeutti, kampaaja, jalkahoitaja, yleislääkäri, pastori ja hammashygienisti.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Kaija Jolkkonen
040 351 0958
kaija.jolkkonen@esperi.fi

Hoitajat
1. kerros 010 4088 200
2. kerros 010 4088 202

Kuulumisia

Selaa uutisia