Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi

“Lämminhenkistä arkea ja tunnelmallisia juhlia!”

Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi on muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita muistisairaille ja ikäihmisille kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle. Opri ja Oleksi on toiminut vuodesta 1998 lähtien.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Oprissa ja Oleksissa järjestetään päivittäin virikkeellistä toimintaa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Oprin ja Oleksin henkilökunta pyrkii tekemään niin arjesta kuin juhlista ihania ja tunnelmallisia. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee vehreässä ympäristössä, Espoon Haukilahdessa. Asukkailla on käytössään tilavat huoneet ja viihtyisät yhteistilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen.  Yhteisissä tiloissa ja pihalla vietetään juhlia ja seurustellaan. Hoivakodin kauniissa puutarhassa voi ulkoilla turvallisesti ympäri vuoden ja yhdessä hoidetaan kauniita istutuksia.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

vs. Yksikönpäällikkö
Tuija Raita
046 920 5857
tuija.raita@esperi.fi

Hoitajat
010 408 8500
044 720 2409
050 388 9489