Esperi Hoivakoti Santaholma

“Tervetuloa tutustumaan uuteen Hoivakoti Santaholmaan!”

Esperi Hoivakoti Santaholma on vuonna 2015 valmistunut ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti Haukiputaalla. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Vakituisen asumisen ohella hoivakodissa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseeb asumispalveluun. Palvelut räätälöidään yksilöllisesti tarpeiden mukaan!

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan omien voimavarojensa mukaisesti. Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, Haukiputaan keskustan läheisyydessä. Hoivakoti Santaholmassa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Piha-alueella on helppo ulkoilla ja mukava nauttia yhdessä kauniista ympäristöstä ja muuttuvasta luonnosta. Asukashuoneet on suunniteltu nykyisten tilavaatimusten mukaisesti. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa on huomioitu ikäihmisten tarpeet ja lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Katso lisää Oulun palvelusetelistä täältä.

Tervetuloa tutustumaan!

Yksikönpäällikkö
Hanna Konola
050 592 1854
hanna.konola@esperi.fi

Hoitajat
046 922 6293
046 922 6299

Kuulumisia

Selaa uutisia