Esperi Hoivakoti Oskar

“Turvallista ja kodikasta asumista uudessa hoivakodisa!”

Esperi Hoivakoti Oskar valmistui Kaarinaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Oskarissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 huonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella alueella, Piikkiön keskustan läheisyydessä.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan.Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Viihtyisä koti

Hoivakoti Oskarissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone (25,0 m2) ja invamitoitettu wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Asukashuoneet on suunniteltu nykyisten tilavaatimusten mukaisesti. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Asukkaat voivat ulkoilla hoivakodin turvallisella sisäpihalla. Lisäksi toisen kerroksen yhteistiloista on pääsy suurelle lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu vehreä näkymä kauniiseen ympäristöön.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Satu Pirttisalo
046 921 5441
satu.pirttisalo@esperi.fi

Hoitajat
yläkerta 0
50 463 8463
alakerta 046 922 2802  

Kuulumisia

Selaa uutisia