Esperi Hoivakoti Sylvianna Pikonlinna

“Turvallista ja kodinomaista asumista ihanteellisessa ympäristössä!”

Sylvianna on tuottanut ympärivuorokautista palveluasumista jo yli 15 vuoden ajan Kangasalan Pikonlinnassa. Esperi Hoivakoti Sylvianna Pikonlinnassa on kaksi ryhmäkotia, Järvilinna ja Puistolinna, joissa on yhteensä 35 asukaspaikkaa. Tehostettu palveluasuminen on suunnattu vanhuksille tai muille erillisille asiakasryhmille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alentumista niin paljon, etteivät he selviydy enää kotona asumisesta. Pääosin asukkaat ovat ikääntyneitä. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014.

Turvallinen arki

Sylvianna tukee asukkaiden omatoimisuutta käyttämällä hoidossa kuntouttavaa ja osallistavaa työotetta. Hoivakodissa pyritään korostamaan vanhusten elämänlaadun merkitystä sekä vahvistamaan elämän merkityksellisyyden kokemuksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia terveyden heikentyessä.

Sylviannan palveluasumisessa korostuu yksilöllinen hoito. Sylviannassa tehdään niitä asioita, joihin asiakas on tottunut. Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet selvitetään yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa ja laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelman. Sylviannassa ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii asukkaiden perusturvasta: henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesta hoidosta, avusta, tuesta ja ohjauksesta. Henkilöstö koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja fysioterapeutista. Sylviannan hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vanhustyön ammattilaisia.

Virikkeellinen toiminta on Sylviannassa osa arkista toimintaa. Yhteistä toimintaa kuten juhlia, syntymäpäiviä, musiikkitapahtumia, lukupiirejä ja ulkoilua järjestetään säännöllisesti ja luodaan asukkaille mielekäs arki.

Viihtyisä koti

Sylvianna sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella Kangasalan Pikonlinnassa. Sylviannassa asukkaille luodaan turvallinen ja kodinomainen asuinympäristö. Asukkailla on käytössään tilavat huoneet sekä viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Kauniilla piha-alueella ulkoillaan ja nautitaan päivistä. Henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamiseksi Sylviannassa on myös käytössä turvahälyttimet.

Pikonlinnan alueelle kulkee bussit suoraan pihaan asti Kangasalalta ja Tampereelta.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Katja Hasanen-Gulcan
050 373 9835
katja.hasanen-gulcan@esperi.fi

Ryhmäkoti Puistolinna 5. krs
050 382 1832

Ryhmäkoti Järvilinna 5. krs
050 382 1844

Kuulumisia

Selaa uutisia