Esperi Hoivakoti Tuulikannel

“Äidilläni on hyvä asua Tuulikanteleessa.”

Esperi Hoivakoti Tuulikannel tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille Kauhajoella. Vakituisen asumispalvelun lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asuminen esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajalle tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Asuinpaikkoja on kaikkiaan 26 asukkaalle. Hoivakoti on toiminut vuodesta 2013 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi 2014.

Esteetön, yksikerroksinen uudisrakennus on suunniteltu palvelemaan erityisesti muistisairaita ikäihmisiä, mutta se soveltuu myös muille ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa eletään toiminnallista arkea ja arjen katkaisee niin pienet kuin isotkin juhlahetket. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Hoivakodissa asuu myös kissa, josta on mukavaa seuraa asukkaille. Asukkaan läheiset ja ystävät ovat joka päivä erityisen tervetulleita!

Turvallinen koti

Jokaisella asukkaalla on käytössään omat tilavat huoneet ja yhteistilat. Oman huoneen voi halutessaan sisustaa omilla huonekaluilla ja tärkeillä tavaroilla. Viihtyisyyteen on panostettu. Saunatilat ovat avarat ja turvalliset, ja saunapäivät ovatkin asukkaille mieluisia. Hoivakodin omassa keittiössä valmistetaan päivittäiset herkulliset ateriat ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen ruokailemaan viidesti päivässä.

Tilat sijoittuvat kehän muotoon, jolloin liikkuminen sisätiloissa on muistisairaan henkilön kannalta helppoa, sujuvaa ja turvallista. Ulkoilu on aina mahdollista kauniilla sisäpihalla tai aidatulla, laajalla terassilla. Hoivakoti Tuulikannel sijaitsee Kauhajoen keskustan tuntumassa rauhallisella alueella.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Tutustu palveluseteliin tästä.

Yksikönpäällikkö
Arja Hirvimäki
050 412 6404
arja.hirvimaki@esperi.fi

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja
050 366 0634

Hoitajat
050 365 9950

Kuulumisia

Selaa uutisia