Esperi Hoivakoti Kontiolinna

“Kaunis ja rauhallinen piha-alue tarjoaa turvallisen ulkoiluympäristön.”

Esperi Hoivakoti Kontiolinna tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista asumispalvelua turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, Kontioniemen upeissa maisemissa. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista hoiva-asumista sairaalasta kotiutuvalle, omaishoitajan loman ajaksi tai vaikkapa putkiremontin ajaksi. Arkkitehti Eino Forsmanin suunnittelema talo on rakennettu vuosina 1927–1930. Esperin hoivakoti Kontiolinna on toiminut Kontioniemessä vuodesta 2007 lähtien.

Turvallinen arki

Kontiolinnassa hyödynnetään nykyaikaista teknologiaa ja yhdistetään se Esperin laajaan kokemukseen ikääntyneiden hyvästä hoidosta ja turvallisesta elämästä. Jokainen asukas on ainutlaatuinen - jokaisen tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaiden kanssa yhdessä tehdään arjen askareita ja kannustetaan heitä mukaan kaikkeen toimintaan. Ammattitaitoinen sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta takaa palvelun korkean laadun.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakodin yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisujen lähtökohtana on kodinomaisuus, turvallisuus ja omatoimisuutta tukevan ympäristön luominen. Kodinomaisuutta sisustukseen luodaan runsailla väreillä ja materiaaleilla. Asukkaat voivat myös sisustaa huoneensa mieleisekseen omilla tutuilla ja tärkeillä tavaroilla. Asukkailla on huoneessaan hälytysjärjestelmä, jolla saa aina yhteyden hoitajaan. Paloturvallisuuteen ja esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kontiolinna sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Linja-autolla pääsee kaupungin keskustasta hoivakodin piha-alueelle. Kaunis ja rauhallinen piha-alue tarjoaa hyvän ja turvallisen ulkoiluympäristön.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Vs. Yksikönpäällikkö
Eija Hopponen
050 564 3180
eija.hopponen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Eija Jaalivaara
040 778 3535
eija.jaalivaara@esperi.fi

Hoitajat
Honkalinna 2. kerros: 050 439 1250
Kuusilinna 3. kerros: 050 538 0745
Koivulinna 4A, 4.kerros: 040 163 7147
Pajulinna 4B, 4.kerros: 044 720 2460      

Kuulumisia