Esperi Hoivakoti Vahtero

“Turvallinen ja kodikas uusi hoivakoti ikäihmisille!”

Esperi on avannut Kouvolaan uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin keväällä 2017. Esperi Hoivakoti Vahtero tarjoaa kodin yhteensä 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Toiminnan käynnistyessä kotiin muuttivat Esperi Hoivakoti Peiponpesän ja Esperi Oivakodin asukkaat. 

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen. 

Viihtyisä koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella Vahteronmäen alueella, Kouvolan palveluiden tuntumassa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Anne Koivula
050 446 0039
anne.koivula@esperi.fi 

Hoitajat
050 328 2409
050 328 1532 

Kuulumisia