Esperi Hoivakoti Ulrika

“Uusi hoivakoti kauniissa ympäristössä!”

Esperi on avannut Kristiinankaupunkiin uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin loppuvuodesta 2016. Hoivakoti tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakoti Ulrikassa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen. Toiminnassa huoimioidaan niin asukkaiden kuin omiastenkin toiveet. Läheiset ovat tervetulleita Ulrikaan joka päivä!

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Rauhallisella alueella kauniissa miasemissa on mukava tehdä kävelyretkiä lähimaastoon. Hoivakoti sijaitsee Högholmenin salmen kupeessa erinomaisella sijainnilla, kaupungin palveluiden äärellä. 

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Johanna Skogman
050 4300 849
johanna.skogman@esperi.fi

Kuulumisia