Esperi Hoivakoti Alava

“Viihtyisät yhteistilat tarjoavat seuraa ja yhteisöllisyyttä.”

Esperi Hoivakoti Alava tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille Kuopiossa. Vakituisen asumisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asuminen esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Alavassa on 28 asukaspaikkaa muistihäiriöisille ja fyysisesti toimintarajoitteisille ikäihmisille. Alava on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Hoivakoti Alava on kodinomainen ja sijaitsee viihtyisällä paikalla lähellä Kuopion keskustaa ja Valkeisenlampea.

Lämminhenkinen arki

Ammattitaitoinen sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta huolehtii asukkaista ympärivuorokautisesti. Alavassa toimitaan kuntouttavalla työotteella ja osallistetaan asukkaita yhteiseen tekemiseen ja arjen askareisiin. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Viihtyisä ympäristö

Esperi Hoivakoti Alava sijaitsee Kuopiossa, Alavan entisen lastensairaalan korttelissa, luonnonkauniilla paikalla. Tilat ovat kodikkaat, avarat ja turvalliset. Omat huoneet asukkaat saavat sisustaa halutessaan omilla huonekaluilla. Viihtyisät yhteistilat tarjoavat seuraa ja yhteisöllisyyttä. Yhteisissä tiloissa järjestetään viriketoimintaa, juhlia ja tapahtumia sekä ruokaillaan yhdessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Tiina Mikkonen
044 720 2475
tiina.mikkonen@esperi.fi

Hoitajat
010 408 8855

Kuulumisia