Esperi Hoivakoti Hopiatuuli

“Kaunis puutarha luo lisäviihtyvyyttä arkeen.”

Esperi Hoivakoti Hopiatuuli tarjoaa ympärivuorokautisia asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Hopiatuuli tarjoaa viihtyisän kodin Kurikassa 25 ikäihmiselle. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2007, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014.

Lämminhenkinen arki

Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaista vuoden jokaisena päivänä ja jokaisena hetkenä. Hoivakodissa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin askareisiin ja yhteiseen tekemiseen omien voimavarojensa mukaisesti.Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa.

Yksikön puutarha luo lisäviihtyvyyttä arkeen. Puutarha suihkualtaineen ja kävelyreitteineen sekä asfaltoitu piha puutarhakalusteineen ovat ahkerassa käytössä. Kesäisin asukkaiden toiminnallisuutta lisää myös puutarhaterapia. Asukkaat saavat istuttaa omaan kukkapenkkiin kävelyreitin varteen mieleisiä kukkia ja hoitaa niitä läpi kesän.

Viihtyisä ympäristö

Asukkailla on käytössä tilavat huoneet ja viihtyisät oleskelutilat sekä ulkoilualueet. Asukas voi sisustaa huoneensa omilla muistoesineillä ja kalusteilla. Talon sydämessä sijaitsee 120 m² juhlasali virkistys-, ruokailu- ja juhlakäyttöön. Tilojen ja pihan suunnittelussa on huomioitu asukkaiden liikuntarajoitteisuus, näin asukkaat pääsevät liikkumaan alueella esteettömästi. Kukat ja kasvit sekä jokeen virtaava puro täydentävät pihan viihtyvyyttä. Piha mahdollistaa myös monipuolisesti kesäjuhlien järjestämisen.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Tutustu palveluseteliin tarkemmin tästä!

Yksikönpäällikkö
Katja Varismäki
050 3415202
katja.varismaki@esperi.fi

Tiiminvetäjä
046 923 2097

Hoitajat
050 407 5430

Kuulumisia

Selaa uutisia