Esperi Hoivakoti Orvokki

“Turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Esperi Hoivakoti Orvokki on avautunut Muhokselle helmikuussa 2017. Hoivakoti tarjoaa kodin 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.  

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti Orvokki sijaitsee vehreällä Puhakan asuinalueella, Muhosjoen tuntumassa sekä kunnan palveluiden läheisyydessä. Hoivakodin viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet asumiselle.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Marjut Ratilainen
050 327 7542
marjut.ratilainen@esperi.fi

Hoitajat 1
050 327 7749

Hoitajat 2 
050 434 5303 

Kuulumisia

Selaa uutisia