Esperi Hoivakoti Iiris

“Turvallinen koti ja hyvää hoivaa!”

Esperi avaa Nokialle uuden hoivakodin loppukesästä 2017. Esperi Hoivakoti Iiris tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti, jossa apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Arkea yhdessä

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Ohjaajat kannustavat asukkaita osallistumaan kodin askareisiin ja päivittäisiin toimiin, jotta toimintakyky pysyy yllä ja säilyy hyvänä. Arkea vietetään yhdessä, monipuolisen toiminnan parissa – porukalla juhlistetaan pyhiä ja kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä sekä kahvihetkistä.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilaratkaisut on tehty ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja omatoimisuuden tukemista ajatellen. Hoivakoti sijaitsee Nokian Haavistolla, vehreässä ympäristössä ja Nokianvirran läheisyydessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme hoivakodin rakennusprosessista lisää hankkeen edetessä. Ennen avautumista järjestämme mahdollisuuden tutustua hoivakotiin avoimien ovien merkeissä.

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

Aluepäällikkö
Heli Seppälä
0440 292 082
heli.seppala@esperi.fi