Esperi Hoivakoti Aapo

“Kauniilla piha-alueella on turvallista ulkoilla.”

Esperi Hoivakoti Aapo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua paljon hoivaa ja hoitoa tarvitseville ikääntyneille. Asukkaaksemme voi tulla myös lähikuntien palveluseteleillä. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi tarjoamme tehostettua lyhytaikaista, turvallista ympärivuorokautista hoivaa ja viihtyisää asumista esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle ikäihmiselle sekä omaishoitajien vapaapäivien ja lomien ajaksi. Hoivakoti Aapo on valmistunut vuonna 2014.

Turvallinen arki

Hoivakoti Aapon koulutetut ja kokeneet hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja virikkeellinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät, luovat asukkaillemme mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä ympäristö

Jokaiselle asukkaallemme on varattu oma tilava huone, jossa on esteettömät saniteettitilat. Viihtyisissä yhteistiloissamme kaluste- ja sisustusratkaisut on tehty kodinomaisuutta, turvallisuutta ja omatoimisuutta ajatellen. Ulkoilu turvallisella sisäpihalla on mahdollista joka päivä.

Hoivakoti Aapo sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella entisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa. Ympäristössä on paljon muuta pientaloasutusta sekä päiväkoti. Palvelut, kuten kaupat ja terveysasema sijaitsevat noin 2,5 km päässä. Nurmijärven keskeinen sijainti mahdollistaa vierailut  usealta Uudenmaan paikkakunnalta, esimerkiksi Helsingistä Nurmijärvelle ajaa reilussa puolessa tunnissa. Myös toisesta suunnasta Hämeenlinnasta matkaa kertyy saman verran.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Sirpa Laukala
050 4325 450
sirpa.laukala@esperi.fi

Tiiminvetäjä
050 406 9803

Hoitajat
046 921 0316
046 920 9662

Kuulumisia

Selaa uutisia