Esperi Hoivakoti Haapalehto

“Lähtökohtana turvallisuus, omatoimisuus ja kodinomaisuus”

Esperi Hoivakoti Haapalehto tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa kauniissa ympäristössä Oulun Haapalehdossa. Hoivakodissa on 32 asukaspaikkaa. Haapalehto toimii vuonna 2009 rakennetuissa kodinomaisissa ja nykyaikaisissa tiloissa.

Turvallinen arki

Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen hoivahenkilöstö huolehtii asukkaista yksilöllisen hoiva- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Henkilöstön erikoisosaamista on muun muassa varhaisessa vaiheessa diagnosoitujen muistisairaiden hoito. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Haapalehdossa asukkaat osallistuvat arjen askareisiin, yhdessäoloon ja viriketoimintaan oman jaksamisensa puitteissa. Tavoitteena on säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Monipuolinen tekeminen arjessa luovat asukkaille mieluisan arjen.

Viihtyisä ympäristö

Haapalehdon yleistilojen sisustus- ja kalusteratkaisujen lähtökohta on turvallisuus, omatoimisuus ja kodinomaisuus. Lisäksi hoivakodin oma yksityinen, aidattu piha-alue kukkaistutuksineen ja kasvimaineen mahdollistaa asukkaiden vapaan liikkumisen ulkona. Haapalehdossa on asukkaiden omien huoneiden lisäksi viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat, jotka mahdollistavat monipuolisen virike- ja kuntoutustoiminnan sekä pitävät yllä asukkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä.

Hoivakoti Haapalehto sijaitsee rauhallisella paikalla kauniilla mäntykankaalla, hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Myllyojan ostoskeskus ja Myllyojan kirkko seurakuntatiloineen sijaitsevat kävelymatkan päässä Haapalehdosta. Linja-autoreitit kulkevat vain muutaman sadan metrin päässä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.
Lue lisää Oulun palvelusetelistä täältä.

Yksikönpäällikkö
Margit Pihlajaniemi
050 412 7407
margit.pihlajaniemi@esperi.fi

Tiiminvetäjä
050 441 6176

Hoitajat
010 408 8210