Esperi Hoivakoti Mäntykoti

“Turvallista asumista ikäihmisille!”

Esperi Hoivakoti Mäntykoti tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa sekä lämminhenkisessä ympäristössä. Väliaikaisesti Mäntykoti toimii väistötiloissa Raisiossa. Keväällä 2017 Mäntykoti muuttaa takaisin peruskorjattuihin tiloihin Askaisiin Mäntykodissa on yhteensä 37 ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Mäntykoti aloitti toimintansa alkuvuodesta 2016

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Keskeistä hoitotyössä on kuntouttava ja osallistava työote. Yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta ovat tärkeä osa arkea. Toiminnalliset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät tekevät asumisesta mielekästä. Mäntykodissa ikäihminen asuu kodikkaasti ja turvallisesti.

Turvallinen koti

Asukkailla on oman huoneen lisäksi käytettävissään yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue ja toisessa kerroksessa terassi piha-alueen suuntaan. Yhteistiloissa nautitaan seurasta ja mukavasta yhdessäolosta. Hoivakoti sijaitsee viihtyisällä alueella, hyvien liikenneyhteyksien ja terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö 
Riitta Laivo
046 922 0658
riitta.laivo@esperi.fi

Tiiminvetäjä 
044 435 7745

Hoitajat
1.krs Metsärinne 044 435 7712
2.krs Honkarinne 044 435 7801

Kuulumisia