Esperi Hoivakoti Mäntykoti

“Turvallista asumista ikäihmisille!”

Esperi Hoivakoti Mäntykoti tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa sekä lämminhenkisessä ympäristössä Askaisissa. Mäntykodissa on yhteensä 44 ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Mäntykoti aloitti toimintansa kesäkuussa 2016.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Keskeistä hoitotyössä on kuntouttava ja osallistava työote. Yhdessäolo ja monipuolinen yhteinen tekeminen ovat tärkeä osa arkea. Toiminnalliset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät tekevät asumisesta mielekästä. Mäntykodissa ikäihminen asuu kodikkaasti ja turvallisesti.

Turvallinen koti

Jokaisessa huoneessa on omat wc- ja suihkutilat. Asukkailla on oman huoneen lisäksi käytettävissään yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat, joita löytyy kodista useita. Mäntykodista löytyy myös kuntoilu- ja saunatilat sekä kaksi turvallista, aidattua oleskelupihaa. Yhteistiloissa nautitaan seurasta ja mukavasta yhdessäolosta. Hoivakoti sijaitsee luonnon rauhassa, mäntymetsän ympäröimänä, raikkaissa merituulissa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö 
Riitta Laivo
046 922 0658
riitta.laivo@esperi.fi

Tiiminvetäjä 
044 435 7745

Hoitajat
044 435 7712
044 435 7801

Kuulumisia