Esperi Hoivakoti Välskäri

“Turvallista asumista, kodikkaassa ympäristössä!”

Esperi Hoivakoti Välskärissä on 32 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Välskäri on avautunut Säkylään syyskuun alussa 2016. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua, esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoitotyötä ohjaa kuntouttava työote. Asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tuetaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Arjessa puuhastellaan yhdessä ja vietetään juhlia, jumpataan, lauletaan ja otetaan asukkaiden toiveet huomioon.

Viihtyisä ympäristö

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Kodissa on myös yksi kahden hengen huone. Yhteiskäytössä ovat avarat ruokailu- ja oleskelutilat, saunaosasto sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sijaitsee viihtyisällä alueella, hyvien liikenneyhteyksien ja terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Hoivakoti Välskärin kaunis ja rauhallinen ympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet asumiselle.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Yksikönpäällikkö
Anne Kärri
050 309 5843
anne.karri@esperi.fi

Hoitajat
050 323 6083 

Kuulumisia