Esperi Hoivakoti Rebekka

“Turvallista ja kodikasta asumista uudessa hoivakodissa!”

Hoivakoti Rebekka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille ja muistisairaille Savonlinnassa. Rebekka on valmistunut elokuussa 2015. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 asukashuonetta. Rebekka tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ympärivuorokautisesti ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminnan perustana on kuntouttava ja osallistava työote. Asukkaita kannustetaan osallistumaan yhdessäoloon, viriketoimintaan sekä arjen askareisiin omien voimavarojensa mukaisesti. Yhdessäolo ja aktiivinen tekeminen luovat mielekkään, lämminhenkisen ja turvallisen arjen.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Pihalla vietetään aikaa ulkoillen sekä nauttien kauniista luonnosta. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Hoivakoti Rebekka sijaitsee rauhallisella asuinalueella, Pihlajaniemen kaupunginosassa.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Liisa Tolonen
050 4471288
liisa.tolonen@esperi.fi

Hoitajat
050 465 0302
050 465 0103

Kuulumisia