Esperi Hoivakoti Daalia

“Lämminhenkistä ja turvallista asumista uudessa hoivakodissa!”

Uusi Tampereella sijaitseva Esperi Hoivakoti Daalia tarjoaa kodin 30 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoivaan ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailulle.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti Daalia sijaitsee Tampereen Peltolammilla, hyvien liikenneyhteyksien ja lähipalveluiden äärellä. Lisäksi lähellä on vehreää maastoa, jossa on mukava ulkoilla.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Tiedotamme hoivakodin rakennusprosessista lisää hankkeen edetessä. Ennen avautumista järjestämme mahdollisuuden tutustua hoivakotiin avoimien ovien merkeissä.


Yksikönpäällikkö
Sini Koivunen
050 339 4697
sini.koivunen@esperi.fi

Myyntipäällikkö
Hannele Naumanen
050 574 2389
hannele.naumanen@esperi.fi

Kuulumisia