Esperi Hoivakoti Aurinkoniitty

“Meille on tärkeää luoda moni- ja muistisairaille ikäihmisille hyvä, virikkeellinen arki ja laadukas elämä”

Esperi Hoivakoti Aurinkoniitty tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikäihmisille ja muistisairaille Ulvilassa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista hoivaa esimerkiksi omaishoidon vapaan ajaksi tai sairaalajakson jälkeen ennen kotiutumista. Aurinkoniityssä on lämminhenkinen koti 19 ikäihmiselle. Hoivakoti  avattiin kesäkuussa 2014.

Turvallinen arki

Hoitotyö perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen työotteeseen. Tarkoituksena on säilyttää asukkaan olemassa oleva toimintakyky ja voimavarat mahdollisimman pitkään. Asukkaat osallistuvat arjessa tekemiseen, virike- ja harrastustuokioihin sekä muuhun yhteiseen toimintaan jaksamisen mukaan. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Asukkaista huolehtii ympärivuorokautisesti ammattitaitoinen ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Viihtyisä koti

Aurinkoniitty on tilava, valoisa ja ikäihmisten käyttöön suunniteltu rakennus. Jokaisella asukkaaalla on käytössään tilava huone, jonka saa sisutstaa mieleisekseen. Kaikkien huoneiden yhteydessä on oma suihkullinen wc. Yhteiskäytössä on tilava olohuone ja ruokailutila, jonka sydämenä on rajattu avokeittiö.  Yksikön pienempi oleskelutila on mukava tila vaikka omaisten ja asukkaan seurustelulle. Sauna on rakennettu esteettömäksi. Yhteistilojen kodinomaisilla sisustus- ja kalusteratkaisuilla tuetaan omatoimisuutta ja turvallisuutta. Ulkoilu on turvallista hoivakodin omalla sisäpihalla.  Hoivakoti Aurinkoniitty sijaitsee viihtyisällä alueella Ulvilassa, kaupungintaloa vastapäätä.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Sari Helander
040 480 7153
sari.helander@esperi.fi

Hoitajat
046 920 4176

Tiiminvetäjä
Tarja Suominen 046 920 4445

Kuulumisia