Esperi Hoivakoti Katriina

“Kunnioitamme asukkaan yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.”

Esperi Hoivakoti Katriina tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ensisijaisesti ikäihmisille. Ryhmäkodissamme on 16 ympärivuorokautisen, tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Katriina on turvallinen, lämminhenkinen ja kodinomainen hoitopaikan silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa. Hoivakoti Katriina on toiminut vuodesta 2008 lähtien.

Lämminhenkinen arki

Katriinassa hoitotyötä ohjaa kuntouttava ja osallistava työote. Asukkaan omia voimavaroja tuetaan ja pyritään säilyttämään ne mahdollisimman pitkään. Lisäksi asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja arjessa tekemiseen. Asukkaiden yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan.Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen.

Turvallinen koti

Esperi Hoivakoti Katriina sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Ylöjärven Siivikkalassa, Vasamajärven rannalla. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet saa halutessaan sisustaa mieleisekseen omissa tavaroilla ja muistoesineillä.

Syksyllä 2016 hoivakodin tiloja uudistettiin ja samassa hoivakotiin valmistui 15-paikkainen laajennusosa.

Moniammatillinen henkilöstö

Hoivakoti Katriinan asukkaista huolehtii koulutettu ja moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sairaanhoitajia, fysioterapeutti, monipuoliseen virikeohjaukseen perehtyneitä lähihoitajia sekä geriatrian erikoislääkäri. Henkilökunnan osaaminen mahdollistaa vaikeaakin muistihäiriötä sairastavan ja runsaasti apua tarvitsevan henkilön hoitamisen tarvittaessa loppuun asti. Henkilökunta huolehtii asukkaista ympärivuorokautisesti.

Asumispalveluun kuuluvat

  • ympärivuorokautinen hoiva
  • ravitsevat ateriat
  • toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut)
  • monipuolinen virike- ja harrastustoiminta

Asukkaaksi voi tulla kunnan ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönpäällikkö
Merja Wedman
050 560 6203
merja.wedman@esperi.fi

Hoitajat
050 574 9107